ITO

Upoznajte IT Odjel

Iako zasebna kompanija, IT Odjel je dio korporacije Katarina d.o.o. Mostar.

Prilikom utemeljenja tvrtke, vodili smo se primarnim ciljem, a taj je da postanemo nova softverska kompanija koja će se istaknuti na tržištu kao predvodnik na području inovativnih softverskih rješenja kao i unapređenja poslovnog upravljanja, kako za lokalnu upravu, državne agencije i ministarstva, tako i za male i srednje tvrtke.

IT Odjel je utemeljen 2013. godine, a već 2016. godine postaje Microsoftov partner godine u kategoriji “Javni sektor: javna i državna sigurnost” za videoanalitički sustav „Renata“.

Što je „Renata“?

„Renata“ je videoanalitički sustav koji omogućuje automatizirani nadzor svake registracijske pločice (odatle i sam naziv Renata: REgistar NAcionalnih TAblica) koja prođe kontrolnom točkom te, kroz integraciju s policijskom bazom podataka, pruža provjeru u realnom vremenu prepoznate registracijske pločice u različitim evidencijskim bazama:

* baza (ne)registriranih vozila,

* ukradenih vozila,

* baza vozila s počinjenim prekršajem,

* baza sumnjivih vozila

Trenutno se ovaj softver koristi na prometnicama diljem Bosne i Hercegovine te je zaslužan za smanjenje broja neregistriranih vozila na samim prometnicama te za naplatu prometnih prekršaja stranim državljanima koji su, do sada, mogli nekažnjeno činiti prometne prekršaje budući da se prekršaji koje bi počinili strani državljani nisu mogli naplatiti.

Više informacija na LINKU.

Naše usluge

Kako smo i zamislili na početku osnivanja tvrtke, upravo naša softverska rješenja su ono što nas predstavlja klijentima.

Bezbroj klijenata pronašlo je adekvatno rješenje za svoju web stranicu ili mobilnu aplikaciju koju smo im izradili.

Također, visokokvalitetni video uratci u našoj režiji, omogućavaju našim klijentima novi, bolji način predstavljanja svoje tvrtke te učinkovitiji način oglašavanja koji ih svrstava u sam vrh video marketinga.

Optimiziranje web stranica za tražilice kroz pisanje informativnih blogova po SEO standardima kao i sam SEO još je jedna od usluga koje pružamo klijentima u državi i u svijetu.

Vodimo se provjerenim procesom kojim pristupamo rješavanju postavljenih zadataka:

1. Istraživanje i planiranje

2. Dizajn i razvoj te

3. Testiranje, objavljivanje i održavanje.

Naš način rada priskrbio nam je mnogobrojna priznanja.

Osim već spomenutog priznanja koje nam je dodijelio Microsoft za partnera godine, požnjeli smo uspjeh i kao pobjednik Adria Security Summit-a 2017. godine.

Također, posjedujemo SGS certifikat ISO 9001 koji je garant naše posvećenosti kako trenutnim tako i budućim klijentima.

Stoga, ukoliko ste u potrazi za uslugama koje nudimo, obratite nam se s povjerenjem koje zaslužujete.

Pomoći ćemo vam u vašem napretku.

Comments are closed.