Katarina d.o.o. i Mostarski sajam gospodarstva 2019.

Katarina d.o.o. na 22. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

  1. Međunarodni sajam gospodarstva – Mostar 2019, održava se od 09. do 13.04. u mostarskom prigradskom naselju Rodoč bb, u Slobodnoj zoni Hercegovina.

Ovogodišnja zemlja partner mostarskog Sajma je NR Kina, čije je izaslanstvo, predvođeno Zhou Tongom, zamjenikom direktora Generalnog ureda za trgovinu i investicije NR Kine, boravilo u posjetu mostarskom Sajmu pred sami početak te su mostarski Sajam proglasili kao događaj od izuzetne važnosti.

Inače, Mostarski sajam d.o.o. dio je mreže Asocijacije sajmova JI Europe što je jasan pokazatelj poslovne vrijednosti mostarskog Sajma.

Katarina i Sajam gospodarstva

Katarina d.o.o. i mostarski Sajam u skladnoj su vezi već desetljećima pa tako i ove godine.

U našem izložbenom prostoru, u Paviljonu 2, predstavili smo cjelokupan asortiman usluga koje nudimo:

  1. Neizostavnu trgovinu informatičke opreme
  2. Naš Servis informatičke opreme
  3. Odjel fiskalizacije
  4. ISP odjel, tj. Internet Service Provider te
  5. Tvrtku IT Odjel, koja je dio korporacije Katarina d.o.o., informatičku tvrtku za razvijanje softverskih rješenja, kako za web stranice tako i za mobilne aplikacije, o čemu svjedoči na desetine zadovoljnih klijenata.

Mostarski sajam gospodarstva 2019.

Također, spomenut ćemo i da je tvrtka Katarina d.o.o., kao glavni sponzor, osigurala vrijedne nagrade pobjednicima natječaja DHKHB-a „Pričom i(li) fotografijom do nagrade“.

Zanimljivosti ovogodišnjeg Sajma

Kao neke od specifičnosti ovogodišnjeg Sajma, možemo istaknuti Međunarodne B2B susrete koje je organizirala Intera TP Mostar zajedno sa suorganizatorima i partnerima te uz potporu Europske poduzetničke mreže (EEN) i koji su održani 09. travnja 2019. u dvorani br. 3, Paviljon 1.

Također, još jedna posebnost ovogodišnjeg Sajma jest Sajam turizma koji je organiziran u sklopu 22. Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar 2019. koji je mjesto predstavljanja i umrežavanja turističke ponude i turističkih agencija.

U sklopu Sajma turizma, 11.04.2019., održat će se i „Konferencija Apriori turizam 2019 – RAZVOJ DESTINACIJSKOG TURIZMA“ Organizatori konferencije su Apriori BH – Agencija za profesionalno
usavršavanje i Turistički klaster Hercegovina, pod pokroviteljstvom
dr. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade Hercegovačko-neretvanske županije/kantona.

Comments are closed.