Dodjela paketića i božićna predstava

Dodjela paketića i blagdanska predstava „Čarobna vrata“

Kao i svake godine do sada, tvrtka Katarina d.o.o. ne zaboravlja na svoje najmlađe. Djeca uposlenika u mjesecu prosincu bivaju darivana božićnim paketićima i blagdanskim dječjim predstavama.

Ove godine za mjesto susreta i veselog dječjeg smijeha odabrali smo Dom kulture u Jasenici, nadomak Mostara u kojem smo u petak, na dan sv. Nikole, organizirali podjelu božićnih paketića i blagdansku predstavu „Čarobna vrata“, mostarske kazališne skupine Mali teatar.

Ema i Darko, predstava Čarobna vrata

Ema i Darko,  junaci predstave “Čarobna vrata”

Čarobna vrata Malog teatra Mostar

„Čarobna vrata“ blagdanska je predstava u režiji Tine Laco za koju je napisala i tekst.Glavni likovi su Darko i njegova sestra Ema. Darko je opsjednut mobitelima i igricama, toliko da se prestao družiti i igrati sa svojom sestrom. Prestao je vjerovati u svijet čarolije i ne odvaja se od ekrana mobitela ili računala na kojem satima igra igrice. Ema je pak stalno u svijetu mašte i igračaka te vjeruje da u njihovoj sobi postoje čarobna vrata kroz koja ulazi sveti Nikola, Djed Mraz i ostali omiljeni dječji likovi.

Darko ne vjeruje u čaroliju..., predstava "čarobna vrata"

Darko ne vjeruje u čaroliju…

Jedne noći, kroz čarobna vrata ulazi Morska vila koja Darki dijagnosticira “ekranofiliju” te ga pretvara u klauna.

Predstava Čarobna vrata

…a onda mu se pojavljuje Morska vila

Dječak će opet postati zaustavi li Patuljka Mikija u njegovoj namjeri da ekranizira cijeli svijet svojim super-alfa-beta-gama-ultra zrakama. Vila poručuje Darku: “Zaustavi Mikija, ali pri tome koristi pamet i maštu. Tehnologiju koristiti ne možeš.”

Predstava Čarobna vrata

Morska vila je upravo pretvorila Darku u klauna

Mali teatar

Ovu zanimljivu, poučnu, zabavnu i interaktivnu predstavu Malog teatra djeca su pogledala u dahu.

Simpatičnu glumačku družinu možete kontaktirati preko službene Facebook stranice Malog teatra ili preko brojeva telefona voditelja Malog teatra 063 315 662 (Tina Laco) i 063 126 321 (Ivo Krešić). U predstavi „Čarobna vrata“ glumili su: Ivan Prskalo, Tina Laco, Ilija Pujić, Lucija Madžar, Tea Pandža, a imaju i još jednu glumačku ekipu koja ove godine igra blagdanske predstave: Kristina Ivanković, Mirela Mijačank Kordić, Magdalena Barešić.

Nakon predstave uslijedila je podjela božićnih paketića i prigodno slikanje sa sv. Nikolom.

Katarina d.o.o.

Comments are closed.