Trgovina informatičke opreme

Trgovina informatičke opreme

Trgovina informatičke opreme tvrtke Katarina d.o.o. osnovana je kada i sama tvrtka, 1997.godine. Sa zahtjevima tržišta, širio se i naš djelatni program tako da Katarina d.o.o. trenutno pokriva nekoliko područja:

  • Pristup internetu
  • Kompletno područje fiskalizacije
  • Developerski odjel kroz tvrtku IT Odjel koja je dio korporacije Katarina d.o.o.
  • Servis informatičke opreme
  • Postavljanje i ugradnja opreme za sigurnost i video nadzor kao i razne druge djelatnosti vezane uz informatička rješenja.

Trgovina informatičke opreme kao osnova

No, bez obzira na svo širenje i specijalizacije koje smo pokrili, nismo zanemarili naš početak tako da smo, osim u Mostaru, otvorili poslovnicu, kao i servis informatičke opreme i u Ljubuškom.

Naše poslovnice funkcioniraju kroz jednu nit vodilju, a ta je:

Izaći u susret svakom korisniku i njegovoj potrebi i želji.

Vođeni tom maksimom, ne dopuštamo da nam klijenti izađu iz trgovine, a da im nismo omogućili kupnju ili narudžbu artikla kojega su tražili.

Nudimo širok asortiman računalne opreme, između ostalog neki od naših najprodavanijih artikala su:

  • Laptopi za svačije potrebe i želje, od osnovnih laptopa do vrhunskih gamerskih laptopa izvrsnih performansi (kao i torbe za laptop raznih dimenzija)
  • računalne komponente (grafičke kartice, zvučnici, slušalice, matične ploče, memorije, tipkovnice, eksterni hard diskovi, napajanja, itd.)
  • gaming oprema

Ostali artikli

No, naša trgovina prerasla je samu usku djelatnost prodaje informatičke robe.

U mogućnosti smo ponuditi vam klima uređaje, mobitele, tablete, GoPro kamere, HP printere (pisače), kao i dronove, kućna kina, diktafone, laserske pokazivače i druge tehnološke napravice.

Zahvaljujući nama možete doći u posjed Tesla SMART televizora (HD ready ili Full HD modela) različitih dimenzija. Ovi televizori opremljeni su Opera Smart sustavom i preinstaliranim Youtube, Facebook i Mirashare aplikacijama kao i drugim performansama koji će vam omogućiti vrhunski doživljaj gledanja televizije u vašem domu.

Naglasili bismo da smo Zlatni partner Microsoft-a i licencirani distributer antivirusnih programa ESET NOD-a i Kaspersky Lab-a.

Također, partneri smo tvrtke Cisco, koja je najveći svjetski proizvođač mrežne opreme.

Isto tako, zastupnici smo renomiranih proizvođača računalne opreme: HP, Asus, Acer, Tesla kao i BOSCH-ove bijele tehnike.

Posjetite naše poslovnice i uvjerite se i sami da je Katarina d.o.o. predvodnik u trgovini informatičke opreme.

Uz nas, vaše želje postaju ostvarive.

Vaša, Katarina d.o.o.

Comments are closed.