Kraljica Katarina

Novo WEB ruho Katarine d.o.o.

Dobro nam došli na našu novu web stranicu!

Budući da težimo izvrsnošću i konstantnom napretku, izazov stvaranja nove, poboljšane web stranice bio je logičan slijed našeg puta. Potrudili smo se omogućiti vam vrhunski doživljaj pregleda naše web stranice koja je, prije svega, maksimalno prilagođena pregledu na mobilnim uređajima.

Naravno, ovo je tek početak razvoja naše nove stranice. S vremenom, stranicu ćemo redovno nadopunjavati informativnim blogovima koji će vam približiti naše cjelokupno poslovanje.

Jer, kao što kaže naš slogan:

Postoje ljudi i mjesta koje poznajete a da ih niste vidjeli.

 

Mi smo konstantno prisutni u vašem svakodnevnom životu:

* kao internet provider

* kao zastupnik kabelske televizije

* kroz program fiskalizacije

* naravno, ne smijemo zaboraviti naš developerski odjel koji je pomogao mnogima u ispunjavanju njihove vizije idealne mobilne aplikacije ili web stranice koja je pri tome i optimizirana za tražilice

* kroz ponudu vrhunske informatičke opreme u našim poslovnicama u Mostaru i Ljubuškom

* kao provjeren servis informatičke opreme te kao

* idealan partner privatnim tvrtkama kao i javnim poduzećima u izvedbi najpovoljnijih informatičkih rješenja za njihovo uspješno poslovanje.

 

Temeljit put uspjeha

Nastali smo prije 22 godine i uspjeli ne samo opstati nego se i konstantno razvijati, iz godine u godinu.

Trenutno imamo 56 uposlenih djelatnika u čije znanje i kompetenciju konstantno ulažemo te preko 800 zadovoljnih klijenata s kojima svakodnevno surađujemo.

Iskustvo koje smo gradili preko dvije dekade donijelo je više od dvije tisuće uspješno implementiranih projekata.

 

No to nije kraj.

Naša vizija je dugoročni rast i napredovanje našeg poslovanja kroz širenje potencijalnog tržišta, povećanje ponude usluga te ulaganje u kadrove kako bi bili još bolji i spremniji na sve izazove koji su postavljeni pred naše korisnike, a tako i pred nas.

Naša misija je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja u okvirima poduzeća, naših partnera, korisnika i na cjelokupnom tržištu.

Naša želja je kontinuirano razvijanje tehnoloških rješenja kroz odabir najboljih proizvoda raspoloživih na informatičkom tržištu. Također, želimo kontinuirano razvijati tehničke kompetencije konstantnim usavršavanjem kadrova i stjecanjem novih tehnoloških certifikata.

Stoga, obratite nam se jer mi smo kompanija kojoj možete prepustiti vaš informatički napredak.

 

Vaša Katarina d.o.o.

Comments are closed.