Izjava o privatnosti

Katarina d.o.o. se obvezuje na čuvanje privatnosti osobnih podataka svojih Pretplatnika, koje koristi u granicama koje su neophodne za izvršavanje ugovornog odnosa.

Katarina d.o.o. će prikupljati samo nužne, osnovne podatke o Pretplatnicima i podatke koji su nužni za poslovanje i informiranje Pretplatnika u skladu sa važećim propisima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Svi podaci o Pretplatnicima se čuvaju pažljivo i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi zaposleni kao i poslovni partneri su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Osobne podatke Pretplatnika Katarina d.o.o. će učiniti dostupnima samo nadležnim državnim organima po njihovom zahtjevu, isključivo na način i u postupcima propisanim Zakonom o zaštiti osobnih podataka, Zakonom o komunikacijama, Zakonom o krivičnom postupku i drugim propisima koji se primjenjuju u Bosni i Hercegovini, uključujući zakonito presretanje telekomunikacija.

Zadovoljan klijent naša je misija.

Katarina d.o.o. poduzeće je za proizvodnju, trgovinu i usluge u informatici. Uz malo i vele prodaju imamo i servis koji je prepoznatljivi dio Katarine d.o.o. Servisna podrška, popravka hardverske i mrežne opreme , te softverska rješenja naša su svakodnevnica.

Kratko vrijeme odziva

Specijalistička podrška

Efikasnost

O nama

Tvrtka KATARINA d.o.o. osnovana je 1997. godine, s idejom prodaje računala i računalnih komponenti. S vremenom se djelatni program proširivao u skladu sa zahtjevima tržišta te se tijekom godina svoga djelovanja KATARINA d.o.o. specijalizirala na širem području informatike. Danas je KATARINA d.o.o. respektabilna tvrtka koja zapošljava 21 djelatnika; iza nas je 18 godina uspješnog djelovanja, nekoliko poslovnica, veliki broj partnera, kupaca, te nekolicina odabranih vanjskih suradnika specijaliziranih za određene aktivnosti.

Naše poslovanje

Maloprodaja i veleprodaja

85%

Servis i fiskalizacija

95%

Razvoj i integracija

80%
Microsoft
epson logo
intel logo
fujitsu logo
hp logo
bosch

KATARINA D.O.O. MOSTAR

Za sve dodatne upite naše ljubazno osoblje Vam stoji na raspolaganju. Budite slobodni kontaktirati nas.