Katarina Partner day

„Partner day“ by Katarina

S radošću i beskrajnim ponosom Vas obavještavamo da se ovogodišnji tradicionalni „Partner day“ održao u srijedu, 04. prosinca u restoranu Ruža kod Mostara.

„Partner day“ je društveni događaj u organizaciji Katarina korporacije koja obuhvaća nekoliko tvrtki:

  1. Katarina d.o.o.
  2. IT Odjel
  3. Agro Pulsar d.o.o.
  4. Opus d.o.o. te tvrtka
  5. Adrianet

Kroz ovaj događaj korporacija Katarina želi iskazati zahvalnost na podršci i povjerenju naših poslovnih partnera u protekloj poslovnoj godini.

Katarina Partner day 2019.

Katarina Partner day 2019.

Ove godine „Partner day“ smo održali na rođendan naše prve tvrtke, Katarina d.o.o., koja je utemeljena već davne 1997. godine, prvotno tek kao tvrtka za prodaju računala i računalnih komponenti.

S vremenom se djelatni program proširivao u skladu sa zahtjevima tržišta te se tijekom godina svoga djelovanja naša tvrtka specijalizirala na širem području informatike.

Danas je Katarina d.o.o. stabilna i respektabilna tvrtka koja zapošljava više od 50 djelatnika, iza koje je više od 20 godina uspješnog poslovanja, s velikim brojem poslovnih partnera i vanjskih suradnika specijaliziranih za određene aktivnosti.

g. Milenko Čović

g. Milenko Čović

„Partner day“ by Katarina

Ovogodišnji „Partner day“ otvorila je s prigodnim govorom gđa. Tina Laco nakon koje je nekoliko riječi uputio direktor Katarine d.o.o., g. Nikica Bevanda.

Mikrofon je potom preuzeo g. Marko Laco, direktor IT Odjela, a završne riječi okupljenim gostima iz svih sfera poslovnog i javnog života uputio je g. Vedran Smiljanić, ispred tvrtke Opus d.o.o.

g. Nikica Bevanda

g. Nikica Bevanda

Našim dragim gostima uručene su božićne čestitke u kojima su mogli napisati svoju osobnu čestitku potrebitima. Naime, svake godine, pred Božić, tvrtka Katarina d.o.o. u suradnji s Katoličkom crkvom, omogućuje „Božićne pakete ljubavi“ za socijalno ugrožene obitelji. U paketima se nalaze kućne potrepštine koje dobro dođu svakom kućanstvu u pripravi božićnih objeda i poslastica, a ove godine, svaki ovaj paketić bit će upotpunjen i s božićnom čestitkom naših gostiju.

g. Marko Laco

g. Marko Laco

Za gastro užitak našim gostima ponudili smo švedski stol ispunjen ukusnim delicijama, dok su za zabavni program bili zaduženi poznata mostarska grupa Twist te specijalne gošće, novosadska glazbena skupina The Frajle.

Grupa Twist

Grupa Twist

The Frajle

The Frajle

I ovim putem želimo zahvaliti svim nazočnima na prisustvu na ovogodišnjem „Partner day“-u te još jednom iskazati zahvalnost na podršci i povjerenju koje su nam pružili.

Povjerenje i podršku koju smo zadobili smatramo ozbiljnim zalogom naše poslovne budućnosti, jer:

„ Postoje ljudi i mjesta koje poznajete, a da ih niste upoznali…“

Vaša Katarina d.o.o.

Comments are closed.