Servis

Servis informatičke opreme i ne samo Servis

Za Katarinin servis informatičke opreme ne postoje nerješivi zadaci. Stručno i ljubazno osoblje trudi se izaći u susret svakom klijentu i pronaći adekvatno rješenje za kvarove i poteškoće s računalima, laptopima, printerima, monitorima, itd.

Svakodnevni zadaci naših djelatnika su:

  • instalacija windowsa i drugih pratećih programa
  • konfiguracija računala
  • popravak računala
  • popravak tableta
  • popravak printera
  • popravak monitora
  • servis pisača,

ukratko, zamjena i popravak svih komponenti na laptopima i računarima.

Za nas ne postoji kvar koji se ne može riješiti. Potrebno je vrijeme i ustrajnost. I iskustvo, kojega smo nakupili kroz preko dva desetlječa postojanja naše tvrtke.

No ne samo i servis informatičke opreme

Naš servis nije tek samo informatički servis. Istina, po njemu smo najpoznatiji no postoje i druge djelatnosti u kojima smo eksperti i s kojima su naši klijenti izuzetno zadovoljni.

Djelatnosti kao, primjerice razvođenje mreža kroz objekte ili opskrbljivanje klijenata bežičnim internetom.

Također, ukoliko vam je potrebna ugradnja interfona, tu smo za vas. Ili  montaža projektora i prateće opreme uz projektore.

A područje djelatnosti koje uzimamo izuzetno ozbiljno jer je i našim klijentima izuzetno važno, jeste oprema za sigurnost i video nadzor.

Kamere za video nadzor i sigurnosna oprema kroz prodajni segment

Kamere za video nadzor su postale nezaobilazna oprema u današnjem poslovanju. Bilo da je u pitanju vanjski nadzor objekta ili unutarnji, a nekada i oboje, standard je koji mnogi naši klijenti traže i mi im na te potrebe odgovaramo kvalitetno i pouzdano.

Prodajemo sve vrste kamera za video nadzor, od kojih su najpoznatije IP kamere koje nude mogućnost pregleda preko mobilnih uređaja te tako vaš mobitel postaje svojevrsna inačica centralnog dojavnog sustava.

Uz video nadzor, u mogućnosti smo ponuditi vam i  alarmne sustave te sustave vatrodojave što vam omogućuje maksimalnu sigurnost vašeg objekta i materijalnih dobara.

Za kraj

Da zaključimo, bilo da imate kvar na informatičkoj opremi ili vam je potrebna ugradnja interfona ili primjerice montaža projektora i prateće opreme ili su vam ptrebni uređaji za video nadzor i sigurnosna oprema, ne tražite dalje.

Kontaktirajte nas i skupa ćemo doći do rješenja,

Vaša Katarina d.o.o.

 

Comments are closed.