Naša Misija

Za nas u Katarini d.o.o. mjerilo poslovnog uspjeha je da naš rad bude priznat i prepoznat kao jedinica uspješnosti, pouzdanosti i međusobnog povjerenja u okvirima poduzeća, naših partnera, korisnika i na cjelokupnom tržištu.
Naša misija zadovoljstvo je korisnika naših usluga u okvirima opravdanosti njihovih investicija i sigurnosti da je ispravna odluka odabrati Katarinu d.o.o. za svog poslovnog partnera u izvedbi najpovoljnijih informatičkih rješenja.

Naša Vizija

Vizija Katarine d.o.o. dugoročni je rast i napredovanje našeg poslovanja, širenje potencijalnog tržišta, povećanje ponude usluga, ulaganje u kadrove kako bi bili još bolji i spremniji na sve veće izazove koje pred nas postavljaju naši korisnici već danas, a i sutra.
Posebnu važnost pridajemo timskom radu i zapošljavanju stručnjaka, te stručnom usavršavanju mladih, obrazovanih ljudi, za koje smatramo da su naša budućnost i naš najveći potencijal.

Želimo...

...kontinuirano razvijati tehnološka rješenja odabirom najboljih proizvoda raspoloživih na informatičkom tržištu,kontinuirano razvijati tehničke kompetencije konstantnim usavršavanjem kadrova i stjecanjem novih tehnoloških certifikata.
Paralelno s tehničkim usavršavanjem poboljšavati kvalitetu poslovanja primjenom modernih management metodologija, te proširiti poslovanje na području jugoistočne Europe uspostavom poslovnog odnosa s partnerskim poduzećima.