Postoje ljudi i mjesta koje poznajete a da ih niste vidjeli.

Pozovite nas: +387 36 326 426

ESET Nod32

Tvrtka Katarina je generalni distributer SET Nod32 Antivirusa za područje Bosne i Hercegovine.

ESET Nod32 Antivirus  je odličan program za sigurnost računara, nudi kompletnu i efektivnu zaštitu sa naprednim mogućnostima. Posebno je pogodan za kućne korisnike koji traže jednostavno rješenje koje će samo instalirati i ostaviti da radi sam od sebe. ESET Nod32 Antivirus se pokazao kao jedan od najboljih antivirusnih programa i taj trend je zadržao i sa najnovijom verzijom.

ESET Nod32 Antivirus posjeduje sva osnovne tehnologije i mogućnosti da bi zaštitio vaš računar od svakodnevnih prijetnji (virusa, crva, trojanaca, spyware-a, pa čak i rotkitova ) ali je i potpuno opremljen da zaštiti računar dok se nalazite na internetu. Ovaj program radi u pozadini i pruža vam zaštitu od pozivača, adweare-a i keyloggera.

ESET Nod32 Antivirus integrira i email zaštitu za skeniranje dolaznih i odlaznih emailova od virusa i ostalih malicioznih programa. Ovaj antivirusni program štiti vaš računar i od programa koji se sami pokreću sa eksternih medija poput USB diskova skenirajući diskove kada se uključe.

ESET Nod32 Antivirus održava sigurnost  računara na visokom nivou bez ikakvih uticaja na brzinu i snagu računara, a u ovaj program ugrađena je specifična  tehnologija koja uključuje mod za laptop računare kako bi se optimizirao rad. Ovaj mod osigurava maksimalnu zaštitu bez da „cjedi“ bateriju laptop računara.

ESET Nod32 Antivirus je odličan program za sigurnost računara, nudi kompletnu i efektivnu zaštitu sa naprednim mogućnostima. Posebno je pogodan za kućne korisnike koji traže jednostavno rješenje koje će samo instalirati i ostaviti da radi sam od sebe. ESET Nod32 Antivirus se pokazao kao jedan od najboljih antivirusnih programa i taj trend je zadržao i sa najnovijom verzijom. ESET Nod32 Antivirus posjeduje sva osnovne tehnologije i mogućnosti da bi zaštitio vaš računar od svakodnevnih prijetnji (virusa, crva, trojanaca, spyware-a, pa čak i rotkitova ) ali je i potpuno opremljen da zaštiti računar dok se nalazite na internetu. Ovaj program radi u pozadini i pruža vam zaštitu od pozivača, adweare-a i keyloggera. ESET Nod32 Antivirus integrira i email zaštitu za skeniranje dolaznih i odlaznih emailova od virusa i ostalih malicioznih programa. Ovaj antivirusni program štiti vaš računar i od programa koji se sami pokreću sa eksternih medija poput USB diskova skenirajući diskove kada se uključe. ESET Nod32 Antivirus održava sigurnost računara na visokom nivou bez ikakvih uticaja na brzinu i snagu računara, a u ovaj program ugrađena je specifična tehnologija koja uključuje mod za laptop računare kako bi se optimizirao rad. Ovaj mod osigurava maksimalnu zaštitu bez da „cjedi“ bateriju laptop računara.

Mogućnosti programa ESET Nod32 Antivirus

Esetova velika ThreatSense mreža osigurava korisniku bržu zaštitu tako što svaki korisnik pazi jedan na drugog. Kada se otkrije virus na nekom od računara opremljenog sa Eset NOD32,  on obaveštava Eset u istom trenutku kako bi zaštitio ostale korisnike. Ovaj antivirusni program spada u najbolje antivirusne programe današnjice.  ESET Nod32 Antivirus pruža kompletnu antivirusnu zaštitu sa impresivnom brzinom rada i efikasnošću