Postoje ljudi i mjesta koje poznajete a da ih niste vidjeli.

Pozovite nas: +387 36 326 426

    Vi ste ovdje

    • You are here:
    • Početna > TESLA TABLETI: DOSTOJNI SVOG IMENA

TESLA TABLETI: DOSTOJNI SVOG IMENA

Inovativna inženjerska rješenja I vrhunska Intel® tehnologija udružili su se da stvore munjevite, svestrane, moćne, optimizovane, izdržljive i atraktivne uređaje. Tesla Tableti u mnogim aspektima mogu da se uporede i sa uređajima iz premium klase – samo što su daleko pristupačniji, a uvjerili smo se i da rade kao što izgledaju.
Besprijekorno.

Tesla Tablet 7.85″: Nedostižan u svojoj klasi

Uz munjeviti Intel® procesor, izdržljivu bateriju, Bluetooth, GPS, tanko kućište, pristupačnu cijenu i još mnogo gromovitih karakteristika, Tesla Tablet 7.85’’ je pozitivno naelektrisao svakoga ko ga je dotakao.

Jednostavno, sa Intel® Atom™ dual core procesorom Z2580 (2.0 GHz) zaslužnim za besprijekoran rad, brzo pretraživanje web-a, lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu i još mnogo toga - ovaj uređaj je nedostižan u svojoj klasi.

Njegovom kvalitetu značajno doprinosi i IPS ekran (1024x768) koji obezbjeđuje čiste i živopisne boje, uz prijatni kontrast i objektivan prikaz iz svakog ugla. PowerVR SGX544 grafička kartica podržava Full HD video, pružajući nezaboravno gaming iskustvo i uživanje u vrhunskom multimedijalnom doživljaju.

Ekonomična upotreba je još jedna od prednosti Tesla Tableta 7.85″. Provjerili smo: specifična, inovativna baterija (3.7V/3750mAH) omogućila je sedam sati rada pri reprodukciji Full HD video sadržaja, maksimalnom osvjetljenju i uključenoj Wi-Fi konekciji, uz samo jedno punjenje. Baterija ovog uređaja traje oko 60% duže od većine onih koje napajaju tablete istog, ali i znatno višeg cjenovnog ranga, što uz Intel® Burst Performance tehnologiju i vrhunsku softversku optimizaciju, doprinosi izuzetnoj energetskoj efikasnosti.

Tesla Tablet 7.85’’ nudi i GPS funkciju, što je prava rijetkost kada se radi o uređajima iz iste kategorije. Tanak, kompaktan, lagan i jednostavan za upotrebu, ovaj uređaj može da se koristi i kao navigacija tokom vožnje. Važno je i da se kaže da je Nikola Tesla začetnik bežičnog prijenosa energije za razmjenu informacija, pa je prirodno što Tesla Tablet 7.85″ posjeduje i Bluetooth tehnologiju.

Uz elegantan dizajn i mnoštvo karakteristika koje mogu da se mjere sa uređajima iz premium klase, na prvi pogled je jasno da se na izradi Tesla Tableta 7.85’’ nije štedjelo. Ali njegovom kupovinom, mnogi će značajno uštedjeti.

http://buy.ba/shop/tableti/tesla-tab-785-ips-785-black

Tesla H7: Vrhunska akcija i atrakcija

Uređaju koji je stvoren bez kompromisa dolikuje da izgleda skupo. Ali, ne zbog istaknute cijene već zahvaljujući lakom, luksuznom aluminijumskom kućištu i veoma atraktivnom a prefinjenom dizajnu.

Ali to nije sve: zahvaljujući zapanjujućoj Full HD rezoluciji IPS ekrana (1024x1920), Intel®procesoru, Bluetooth i GPS funkcijama i vrhunskoj eleganciji, Tesla Tablet H7 zaista ostavlja bez daha.

Kao i njegov prethodnik, Tesla Tablet H7 je pravi Intelov mezimac, uz Intel® Atom™ dual core procesor Z2580 (2.0 GHz) i Intel Hyper-Threading tehnologiju, za brži i neometani rad – bilo da je u pitanju pretraživanje web-a ili lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu. Ali ono što kod ovog uređaja naročito oduševljava je IPS ekran koji donosu pravu revoluciju u rezoluciji! Slika govori više od riječi, a kada je na tabletu od 7’’ gledate u Full HD rezoluciji od 1920x1200 – zaista ostajete bez riječi! Jednostavno, trenutno ni jedan sličan uređaj ne može da se pohvali ovako jasnim, kristalno čistim prikazom i tako živopisnim bojama, naravno, iz svih uglova gledanja.

I baš kao što tabletu koji nosi Teslino ime dolikuje, na usluzi vam je Bluetooth tehnologija, ali i lična navigacija uz pomoć GPS-a, bilo da je u pitanju pješačenje, planinarenje, vožnja ili plovidba. I pri tome je korisniku jedna ruka uvijek slobodna, jer je Tesla Tablet H7 tanak, kompaktan, lagan i jednostavan za upotrebu i može da se koristi samo jednom rukom, što u odnosu na njegove vrhunske performanse predstavlja izuzetan inženjerski podvig.

http://buy.ba/shop/tableti/tesla-tab-h7-ips-7-white

Tesla Tablet L7: Po svačijoj koristi – prvi je na listi

Definitivni Best Buy! Takav uređaj, sa Intel® procesorom, Android 4.4 KitKat operativnim sistemom i 2GB radne memorije za više nego odlične performanse, jednostavno ne postoji u istom cjenovnom rangu.

ANDROID 4.4 KitKat operativni sistem i zavidnih 2GB RAM-a, povoljnom Tesla tabletu L7 obezbjeđuju veoma “skupe” performanse. Ako ne želite da vaš uređaj usporeno radi, da kasni sa reakcijama i “zagušuje” se svaki čas, potrebna vam je veća količina RAM memorije.

Kao i kod ostalih Tesla modela, Intel® Atom™ dual core procesor Z2520 (1.2 GHz), Intel Hyper-Threading tehnologija i savršena optimizacija korišćenja radne memorije obezbjeđuju lako prebacivanje s jedne aplikacije na drugu, munjevit odziv na dodir ekrana, jednostavnost upotrebe i brzu, laku i svestranu komunikaciju.

Naravno, i dizajnu i kvalitetu izrade posvećena je izuzetna pažnja. Metalno kućište ostavlja utisak daleko skupljeg uređaja i već na prvi pogled potrvrđuje da Tesla Tablet L7 kvalitetom daleko prevazilazi svoju cijenu. Kompaktan, lagan i jednostavan za upotrebu, ovaj uređaj savršeno je prilagođen dlanu, ali i džepu. I to baš u svakom smislu.

http://buy.ba/shop/tableti/tesla-tab-l7-ips-7-whiteblack

Zaista, dostojni svog imena!