Postoje ljudi i mjesta koje poznajete a da ih niste vidjeli.

Pozovite nas: +387 36 326 426

    Vi ste ovdje

    • You are here:
    • Početna > TESLA TABLETI: DOSTOJNI SVOG IMENA

TESLA TABLETI: DOSTOJNI SVOG IMENA

Inovativna inženjerska rješenja I vrhunska Intel® tehnologija udružili su se da stvore munjevite, svestrane, moćne, optimizovane, izdržljive i atraktivne uređaje. Tesla Tableti u mnogim aspektima mogu da se uporede i sa uređajima iz premium klase – samo što su daleko pristupačniji, a uvjerili smo se i da rade kao što izgledaju.
Besprijekorno.

Iz linije Tesla tableta, predstavljamo vam vrhunski uređaj sa dijagonalom od 7 inča:
Tesla Tablet H7 je nevjerovatno tanak, a posebno se ističe ekranom visoke rezolucije.

• Vrhunski IPS ekran rezolucije 1920x1200 pix za impresivnu sliku iz svakog ugla
• Izgled doveden do perfekcije ekranom od „ivice do ivice“
• Veoma čvrsto kućište sa nevjerovatno tankim profilom od samo 7,7mm
• Aluminijumsko tijelo, zaslužno za izuzetno malu težinu uređaja (265 grama)
• Najmoćniji Intel Atom Clovertrail + procesor za pouzdan i brz rad

Nevjerovatan ekran
Slika govori više od riječi, a kada je na tabletu od 7’’ gledate u rezoluciji od 1920x1200 - zaista ostajete bez daha, jer ekran Tesla Tableta H7 nadmašuje i Full HD standarde za televizore. Snažno osvjetljenje omogućava neometan prikaz, čak i pod direktnim dnevnim svjetlom, a IPS tehnologija čuva kvalitet boja - bez obzira na ugao gledanja. Idealan odnos ivica ekrana znatno olakšava čitanje raznovrsnih sadržaja kao što su PDF fajlovi, elektronske knjige ili internet stranice.

Impresivan izgled
Kombinacija bijle i srebrne boje sa naglašenom hromiranom linijom duž okvira, daje Tesla Tabletu H7 izuzetno atraktivan i elegantan izgled. Sa profilom od samo 7,7mm i ekranom koji se prostire od ivice do ivice, ovaj uređaj izgleda skupo i u najluksuznijem okruženju.
Snažan Intel hardver
Munjevito brzi rad Tesla Tableta H7 omogućava Intel Atom procesor sa dva jezgra koji paralelno obrađuje četiri zahtjeva, radi na maksimalnih 2GHz i izuzetno brzo pristupa RAM-u. Sve ovo obezbjeđuje tečno i efikasno funkcionisanje, bez obzira da li surfate internetom, čitate elektronske knjige ili ste prisutni na društvenim mrežama.

Vanserijska izrada
U izradi Tesla Tableta H7 nije se štedjelo na vrhunskim materijalima. Luksuzno aluminijsko kućište zaslužno je za pozdanu čvrstinu ali i nevjerovatnu lakoću ovog uređaja. Težak samo 265 grama, Tesla Tablet H7 postavlja nove standarde prenosivosti u kategoriji tableta sa ekranom od 7 inča.

Otvorene mogućnosti za proširenje
Tesla Tablet H7 raspolaže sa komotnih 16 GB brze fleš memorije od čega je korisniku na raspolaganju 12GB. Ako želite da povećate količinu prostora za snimanje podataka, na raspolaganju vam je mikro SD slot koji podržava kartice kapaciteta do 32 GB. Uz Tesla Tablet H7 se kao dodatna oprema isporučuje USB OTG adapter, pa na njega možete da priključite i drugu perifernu opremu, poput tastature i miša.

Navigacija u bezbroj situacija
Potreba za GPS navigacijom postala je neodvojivi dio savremenog života, a Tesla Tablet H7 olakšava svakodnevnu orijentaciju uz GPS sa mogućnošću AGPS određivanja položaja. AGPS (Assisted GPS) omogućava brže utvrđivanje vaše lokacije, uz uslov da ste povezani na WiFi mrežu. Naravno, GPS funkcioniše i bez WiFi mreže, a možete da koristite i Google Maps ili neki od popularnih navigacionih programa.