Postoje ljudi i mjesta koje poznajete a da ih niste vidjeli.

Pozovite nas: +387 36 326 426

O nama

Tvrtka KATARINA d.o.o. osnovana je 1997. godine, s idejom prodaje računala i računalnih komponenti. S vremenom se djelatni program proširivao u skladu sa zahtjevima tržišta te se tijekom godina svoga djelovanja KATARINA d.o.o. specijalizirala na širem području informatike. Danas je KATARINA d.o.o. respektabilna tvrtka koja zapošljava 21 djelatnika; iza nas je 18 godina uspješnog djelovanja, nekoliko poslovnica, veliki broj partnera, kupaca, te nekolicina odabranih vanjskih suradnika specijaliziranih za određene aktivnosti.

Kvalitetna ponuda našim kupcima jamči dobro poznavanje i primjenu uređaja i opreme svjetskih proizvođača specijaliziranih za određena područja iz naše djelatnosti: Epson, HP, Canon, Lexmark, Microsoft, Olympus, Acer, Asus, Intel, AMD, WD, Toshiba, AOC, IBM, Sony, Panasonic, LG, Apple, Logitech, Genius i dr. Osim prodajom, nudimo i cjelovitu tehničku podršku kroz montažu, programiranje, edukaciju korisnika, upute, servis i održavanje, te fiskalizaciju. Naši ugovori ukazuju na uspješnu višegodišnju suradnju.

Centrala društva nalazi se u Mostaru, gdje je smještena uprava, maloprodaja, servis i ured za fiskalizaciju. Osim toga,  naše su poslovnice otvorene i u Širokom Brijegu i Ljubuškom, čime pokrivamo našu regiju u cjelosti. S obzirom da je u Bosni i Hercegovini upravo u tijeku proces fiskalizacije, sklopili smo ugovore  s vodećim proizvođačima u FbiH, te time postali ovlašteni distributeri i serviseri fiskalne opreme. Važan segment našeg poslovanja čine još i javni natječaji i tenderi.

 

Naši partneri

Gold Partner
Epson Gold Partner
Intel Gold Partner
Gold Partner
Avaya
HP Gold Partner
Eset
Cisco